Contact Rds Rcs: Cum să contactezi RDS RCS pentru asistență

RDS RCS (Digi) este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicații din România, oferind internet, televiziune, telefonie fixă și mobilă. Cu o gamă largă de servicii și o bază vastă de clienți, este esențial să știi cum să contactezi echipa de asistență RDS RCS pentru a rezolva orice probleme sau întrebări pe care le-ai putea avea. În acest articol, vom explora diferitele metode de contact disponibile și cum să le folosești eficient.

Metode de contact RDS RCS

RDS RCS oferă mai multe modalități prin care clienții pot obține asistență. Iată principalele metode de contact disponibile:

 1. Telefon
 2. E-mail
 3. Chat live
 4. Magazine și centre de asistență
 5. Platforme online și aplicații mobile
 6. Rețele sociale

1. Telefon

Una dintre cele mai rapide metode de a obține asistență este prin telefon. RDS RCS oferă mai multe numere de telefon pentru diferite tipuri de servicii:

 • Servicii pentru persoane fizice: 031 400 4000 (număr disponibil din orice rețea)
 • Servicii pentru persoane juridice: 031 400 4018
 • Servicii de telefonie mobilă: 0770 123 456 (apel gratuit din rețeaua Digi Mobil)

Aceste numere sunt disponibile 24/7, permițându-ți să obții asistență în orice moment al zilei. Asigură-te că ai la îndemână datele contului tău și detalii despre problema întâmpinată pentru a facilita procesul de asistență.

2. E-mail

Dacă preferi să trimiți un e-mail, poți contacta RDS RCS la următoarele adrese de e-mail:

În e-mail, descrie detaliat problema pe care o întâmpini și oferă toate informațiile necesare, cum ar fi numărul de contract, adresa și numele tău complet. Răspunsul prin e-mail poate dura câteva zile lucrătoare, așa că folosește această metodă pentru probleme care nu necesită o soluționare imediată.

3. Chat live

RDS RCS oferă și opțiunea de chat live pe site-ul lor oficial. Această metodă este convenabilă pentru cei care preferă să comunice online și doresc o soluționare rapidă a problemelor lor. Pentru a accesa chat-ul live:

 1. Accesează site-ul oficial: www.digi.ro
 2. Navighează la secțiunea de asistență: Caută opțiunea de chat live în secțiunea de contact sau asistență.
 3. Inițiază chat-ul: Apasă pe butonul de chat live și începe să comunici cu un agent de asistență.

4. Magazine și centre de asistență

Dacă preferi interacțiunea față în față, poți vizita unul dintre magazinele sau centrele de asistență RDS RCS. Acestea sunt răspândite în toată țara și pot oferi asistență personalizată pentru orice problemă. Poți găsi cel mai apropiat magazin folosind opțiunea de căutare pe site-ul lor oficial sau în aplicația mobilă Digi.

5. Platforme online și aplicații mobile

RDS RCS oferă o platformă online și o aplicație mobilă prin care poți gestiona contul tău și solicita asistență. Aplicația MyDigi este disponibilă pentru descărcare gratuită în Google Play Store și App Store. Cu această aplicație, poți:

 • Verifica facturile și plățile
 • Gestiona abonamentele și serviciile
 • Solicita asistență tehnică
 • Trimite sesizări și reclamații

6. Rețele sociale

RDS RCS este activ și pe rețelele sociale, unde poți trimite mesaje și primi asistență. Cele mai utilizate platforme sunt:

 • Facebook: https://www.facebook.com/DigiRomania
 • Twitter: https://twitter.com/DigiRomania
 • Instagram: https://www.instagram.com/digiromania

Mesajele trimise pe aceste platforme sunt de obicei răspunse rapid de către echipa de social media a RDS RCS.

Sfaturi pentru contactarea eficientă a RDS RCS

Pentru a te asigura că obții asistența de care ai nevoie într-un mod rapid și eficient, urmează aceste sfaturi:

 1. Fii pregătit: Înainte de a contacta RDS RCS, asigură-te că ai toate informațiile necesare la îndemână, cum ar fi numărul de contract, datele contului și detalii specifice despre problema întâmpinată.
 2. Fii clar și concis: Atunci când explici problema, fii cât mai clar și concis posibil. Acest lucru va ajuta agentul de asistență să înțeleagă rapid problema și să ofere soluția potrivită.
 3. Notează informațiile importante: În timpul conversației cu agentul de asistență, notează informațiile importante, cum ar fi numărul de referință al cazului, numele agentului și pașii recomandați pentru rezolvarea problemei.
 4. Folosește metoda potrivită: Alege metoda de contact care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Pentru probleme urgente, telefonul sau chat-ul live sunt cele mai bune opțiuni. Pentru probleme mai puțin urgente, e-mailul sau vizitarea unui magazin sunt alternative bune.
 5. Urmează instrucțiunile: După ce ai primit instrucțiunile de la agentul de asistență, asigură-te că le urmezi întocmai pentru a rezolva problema cât mai rapid și eficient.

Concluzie

Contactarea RDS RCS pentru asistență este simplă și accesibilă prin multiple canale de comunicare. Indiferent dacă preferi să vorbești la telefon, să trimiți un e-mail, să folosești chat-ul live sau să vizitezi un magazin, RDS RCS îți oferă opțiuni variate pentru a obține ajutorul de care ai nevoie. Urmând sfaturile din acest articol, vei putea să te asiguri că problemele tale sunt rezolvate rapid și eficient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *