Cele mai bune povești de dragoste modernă pe Netflix

În fiecare an, Netflix își îmbogățește catalogul cu o varietate de filme și seriale, inclusiv povești de dragoste moderne care captivază inimile și mințile spectatorilor din întreaga lume. În 2024, platforma continuă să ofere o selecție diversă de filme ce explorează relațiile, pasiunile și emoțiile umane în lumea modernă. Iată o listă cu câteva dintre cele mai bune povești de dragoste moderne pe Netflix în 2024:

1. „The Last Letter from Your Lover” (2023)

„The Last Letter from Your Lover” este un film romantic bazat pe romanul cu același nume scris de Jojo Moyes. Povestea împletită a două cupluri – una din anii 1960 și una din prezent – explorează dragostea, regretul și redescoperirea sentimentelor pierdute. Cu o distribuție talentată și o poveste captivantă, acest film oferă o incursiune emoționantă în lumea iubirii și a reînnoirii.

2. „Love Hard” (2022)

„Love Hard” este o comedie romantică amuzantă care urmărește povestea unei femei care încearcă să găsească dragostea online, dar se trezește implicată într-un triunghi amoros cu un bărbat care nu este cine pare a fi. Cu un amestec de umor și romantism, acest film oferă o privire amuzantă și realistă asupra întâlnirilor moderne și a dificultăților în găsirea dragostei adevărate.

3. „Holidate” (2020)

„Holidate” este o comedie romantică plină de umor care urmărește povestea a doi străini care decid să fie parteneri de întâlnire doar în timpul sărbătorilor. Pe parcursul unui an, aceștia împărtășesc experiențele și trăirile legate de sărbători, descoperind în cele din urmă că dragostea adevărată poate fi găsită în cele mai neașteptate locuri.

4. „To All the Boys: Always and Forever” (2021)

„To All the Boys: Always and Forever” este ultimul film din trilogia „To All the Boys”, care urmărește povestea adolescentei Lara Jean Covey și a relației sale cu Peter Kavinsky. În acest ultim capitol, cei doi se confruntă cu decizii importante legate de viitorul lor și descoperă că dragostea poate depăși orice obstacol.

5. „The Kissing Booth 3” (2021)

„The Kissing Booth 3” este ultimul film din trilogia „The Kissing Booth”, care explorează povestea de dragoste tumultoasă dintre Elle Evans și Noah Flynn. În acest capitol final, Elle se confruntă cu decizia dificilă de a-și urma inima sau de a-și asculta responsabilitățile, descoperind că adevărata dragoste înseamnă să fii sincer cu sine însuși.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune povești de dragoste moderne pe Netflix în 2024, care oferă o varietate de perspective și emoții în ceea ce privește iubirea și relațiile în lumea contemporană. Indiferent de preferințele tale în materie de filme, aceste opere cinematografice sunt garantate să te cucerească și să te facă să visezi la frumusețea și magia iubirii moderne.

Redacția

RoKoL este un portal web cu informații utile din toate domeniile de interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *