Tehnologii și Inovații Rokol

1. Masajul Rokol
Principala inovație a  fotoliilor  cu masaj Rokol este faptul că  se bazează pe teoria TCM conform căreia masarea celor 12 Meridiane ale corpului omenesc  te ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și activează funcționarea armonioasă a corpului între Yin&Yang.
Coordonarea dintre Yin&Yang este practic crucială pentru sănătatea corpului uman, iar menținerea echilibrului este principalul criteriu care stopează îmbolnăvirea.

2. Primul sistem de masaj 3D cu 6 Role de masaj și Șină de tip ”L”
Astfel se efectuează un masaj calitativ și precis în profunzime în zona cervicală, gât, umeri dar și a taliei și șezutului. Prin sesiunile de masaj veți experimenta o senzație de confort și relaxare de neuitat.

Singurul fotoliu din România din categoria premium cu 6 role de masaj- Rokol 7805L.

3. Mașina de masaj 4D cu 8 role de masaj, patentat cu numărul: ZL 2014 1 0582363.0
Această tehnologie inovatoare 4D este folosită pe modelul Rokol 8900, cel mai complex fotoliu de pe piață, Acum și în România.

Sistemul de role se mulează perfect  pe curbura corpului acest lucru fiind permis de ajustarea unghiului de masaj dar și a șinei de masaj, astfel permite utilizatorului o întindere completă pentru o relaxare totală și o experiență a masajului de neuitat.

4. Inovație: Utilizarea pernelor Multistrat.
Airbag-urile progresive construite din straturi multiple sunt cele care pot controla intensitatea masajului pentru, astfel aplicându-se cel mai bine teoria medicinii traditionale chinezesti.
68 de Perne Multistrat este echivalentul a 204 de perne în sistem clasic.

Având un sistem complex de airbaguri care simulează palmele unui maseor profesionist, Rokol oferă un masaj delicat cu perne de aer pentru umeri, talie, șezut și picioare. Astfel îmbunătățește circulația sângelui , relaxează grupele musculare și elimină oboseala.

5. Încălzire ceramică direct în Rolele de masaj. Sitem folosit de Panasonic la Gama Premium.
Tehnologia inovativă cu rola de masaj încălzită simulează mâinile calde ale unui maseor profesionist și terapia cu pietre Jade. Ca și completare armonioasă se îmbină cu sistemul de role cu încălzire pentru tălpi.

Terapia cu încălzire stimulează circulatia sangelui, elimina oboseala lasandu-ne sa ne bucuram de o stare de relaxare completă.
Sitem patentat cu numărul: ZL 2014 1 0330384.3

6. Sistemul inovator “Slide” permite culisarea în față a fotoliului economisind spațiul de utilizare
Fotoliile Rokol folosesc această funcție și permit așezarea acestuia la doar 8cm de perete, economisind spațiu în locuința dvs. Astfel când apăsăm butonul de start fotoliul se deplasează automat spre înainte și se lasă pe spate neatingând peretele.

7. Functia Zero Gravity.  Îmbunătățește calitatea somnului
Sincronizând spatele, șezutul și picioarele cu ajutorul modulului multiunghi, Fotoliile Rokol ne oferă o experienta unica de masaj în poziția zero gravity.

Inovație. Zero Gravity se realizează atunci când corpul tău se afă în cea mai naturală, relaxată și echilibrată poziție, atunci când picioarele se află deasupra corpului la un unghi de aproximativ 128 grade. În acest moment funcțiile corpului sunt în cel mai bun status.


Funcția Zero Gravity creează o relaxare completă printr-o poziție naturală și comfortabilă reducând presiunea asupra inimii și a coloanei, favorizează oxigenarea creierului, elimină oboseala și îmbunătățește calitatea somnului.
Bazandu-se pe teoria de gravitație zero dezvoltată de cei de la NASA și teoriei TCM,  Rokol a creeat cea mai confortabilă pozitie de masaj Zero Gravity.

8. Tehnica Maestrului. Experienta unui masaj profesional
Rokol aplică practic medicina tradițională chinezească bazată pe tehnica de inversare rapidă și în plus față de modul tradițional de frământare, bătaie, tapotament, shiatsu, se adaugă funcții speciale de frământarea a picioarelor și a spatelui, ceea ce ajută la realizarea unui masaj rafinat și confortabil.

Prin tehnologia inversării rapide produsele Rokol creează cel mai confortabil masaj.
Tipuri de masaj: Frământare, bătaie, apăsare, tapotament, frământare și bătaie, rulare, întindere, apăsare cu degetul, Shiatsu, frământarea spatelui cu inversare rapidă.

9. Noua șină de masaj curbată 4D. Sincronizarea spatelui și a șezutului. 
La Rokol avem pionieratul șinei în formă de L și masajul integrat multiunghi pentru spate și șezut.

Mecanismul cu șina în forma de L permite efectuarea unui masaj în profunzime conform schimbărilor formei S a corpului uman. Miezul mecanic poate atinge partea de jos a fesei și coapsele. Șina curbată se sincronizează perfect cu forma corpului uman și favorizează un masaj precis stimulând punctele importante ale spatelui. Astfel elimina oboseala și ajută la recuperarea fizică și implicit cea mentală.

 

10. Masaj Terapeutic pe ritmul muzicii. Relaxare deplină și eliberarea de stresul cotidian
Fotoliile Rokol au doua boxe de înaltă calitate încorporate în partea de sus a fotoliului, care permit și redarea  de muzica MP3 prin tehnologia Bluetooth. Practic fotoliul poate realiza un masaj personalizat în ton cu muzica pe care o ascultăm ajutându-ne să eliminăm oboseala și să ne relaxăm mintea și corpul.

11. Controlul inteligent personalizat- Acum primești Cadou la Rokol 8900: Tabletă de 7″
Rokol poate fi controlat cu ajutorul tehnologiei bluetooth  de pe orice tabletă sau telefon inteligent – prin aplicația gratuită APP Rokol.
tehnologii si inovatii

Masajul automat global. Sistemul de operare are incluse 15 programe de masaj realizate cu ajutorul unor maseori profesioniști cu experiență în domeniu.

12. Tehnologie creativă, relaxare si confort. Materiale de calitate și componete de primă clasă
Pielea  ecologică antibacteriană este dintr-un material special foarte rezistent având o suprafată foarte netedă și plăcută la atingere. Astfel garantează o experienta comfortabilă și sănătoasă în același timp.
Designul este unul impresionant. Pe lateralele fotoliului este încorporat un sistem de  lumină LED care se schimbă în mai multe culori. În afară de design aeastă lumină oferă și o terapie de relaxare pentru serile de relaxare în căminul dumneavoastră.