Despre Rokol România

Rokol Romania este importator direct al produselor profesionale de masaj Rokol recunoscute în toata lumea pentru inovație, calitate și performanță în domeniul echipamentelor de masaj.
Rokol face parte din KANGTAY GROUP și este prima companie producătoare de fotolii cu masaj din China cu o istorie de peste 30 de ani.
Încă din 2001 Rokol a cooperat cu Panasonic din Japonia dezvoltând cele mai inovative tehnologii de masaj iar acum este partener startegic cu LG Electronic.

Principalele puncte forte pe care Rokol le-a câștigat de-a lungul timpului:

  • Prima companie de Fotolii cu masaj din China începând cu 1984.
  • Colaborare tehnologică și strategică în domeniu cu PANASONIC din Japonia, LG Group, și marile companii de fotolii cu masaj Taiwan Johnson și Taiwan Brother.
  • Exclusivitate de prezentare a brandului la Shanghai Expo în 2010
  • 4 Mari sedii centrale- în JAPONIA începând cu 1999 ( Japan Shiga Kangtai Office ). În momentul de față peste 110 ingineri sunt implicați în dezvoltarea și proiectarea fotoliilor cu masaj.
  • Control de calitate certificat de Panasonic. Rokol a trecut testele ISO9001:2000, ISO14001:2004, ISO18001:1999, ISO/TS16949.
  • Mai mult de 1200 de angajați în fabrici care asigură o producție de minim 500 fotopii în fiecare zi/ 15.000 de fotolii în fiecare lună.
  • Distribuție pe piețele din toată lumea: America, Australia, Europa, Rusia, Orient…
  • Tehnologii și inovații în domeniu printre care: Sistem 3D cu 6 role de masaj, Masaj 4D, Încălzire cu role ceramice, Utilizarea de perne Multistrat

Rokol lansează în România fotoliile de masaj din categoria Premium:
Rokol 7805L Premium Deluxe 3D
Singurul fotoliu din România cu șină de tip “L”  și Sistem 3D cu 6 role de masaj și încălzire ceramică.

Rokol Imperial 8900 Premium Deluxe 4D
Cel mai complex fotoliu de masaj de pe piață acum și în România.Tehnologii inovatoare de ultimă generație:
1. Sistem patentat de masaj 4D cu 8 role de masaj
2. Sistem de încălzire cu role ceramice și perne de masaj Multistrat
3. Sistem zero Gravity, S Shape, L Shape- Șină de tip L
4. Sistem Slide- Fotoliul se poate așeza la numai 8 cm de perete
5. Control inteligent prin Bloutouth. Tabletă Cadou
6. Scanare bionică și terapia de masaj BOWEN

Calitatea exceptională de prima clasă. Inspecția strictă asigură calitate sigură
Rokol 8900 este realizat cu materiale de cea mai înaltă calitate, cadrul interior folosește cel mai bun otel și cea mai avansată tehnologie de pulverizare electrostatică și fosfatare . De exemplu durata de viață a cadrului metalic este facuta să reziste 50 de ani.

Fiecare componentă este verificată riguros dupaă anumite standarde. Sunt 5 mari categorii și 169 de proceduri de inspecție pentru un astfel de fotoliu de masaj. Urmarirea calității perfecte se face pentru  a asigura clienților o experiență de neuitat.

Tehnologie creativă, relaxare si confort. Materiale de calitate și componete de primă clasă

Pielea  ecologică antibacteriană este dintr-un material special foarte rezistent având o suprafată foarte netedă și plăcută la atingere. Astfel garantează o experienta comfortabilă și sănătoasă în același timp.

Foarte silentios. Motoarele pentru acest fotoliu sunt importate din Japonia, sunt de o calitate superioară, mai silențiose și cu o durată de viața mai mare. Zgomotul este sub 50DB în timpul masajului, mai jos decât standardul național care este de 60DB. Așadar putem foarte ușor să ne bucurăm de masaj plăcut în timp ce vorbim la telefon sau privim la televizor.

Economisirea energiei
Consumul de energie este unul foarte mic, în modul de lucru consumă 240w, iar în modul standby consumă doar 1w. Motorul, valvele și pompele de aer folosesc doar 24V pentru siguranța sporită a utilizatorilor.

Profesionalism și inovații. 30 de ani de pionierat în domeniul fotoliilor de masaj
Acum 30 de ani Rokol producea primul fotoliu de masaj in Zhaoyuan. De atunci Rokol s-a focusat pe inovarea și producerea sistemelor de masaj.
Rokol a implementat un proiect cheie național denumit Programul 863 : Robotul de masaj medical tradițional chinezesc.

despre rokol